De meeloopstage

Pijler
Op maat
Duur
1 tot 3 dagen

Een groter bedrijf met veel redacties biedt mogelijkheden om over de eigen grenzen heen te kijken. Denk aan hoe iemand met dezelfde baan als jij bij een andere titel zijn of haar werk aanpakt. Werkt een collega met technieken die je ook eens zou willen uitproberen? Zie je een redactie innoveren op een onderdeel dat ook voor jouw redactie verschil kan maken? Of wil je gewoon eens kijken hoe andere redacties zich organiseren? Dan is dit programma misschien iets voor jou.

VOOR WIE?
Voor alle mediamakers die graag eens buiten de eigen grenzen kijken. Dit programma kan naar eigen inzicht en in overleg met ons ingericht worden van 1 tot 3 dagen. Aanmelden in overleg met de hoofdredactie en de Campus.

WAT GA JE DOEN
Via de Campus kun je op uitwisseling bij een andere redactie. Uit ervaring weten we dat meekijken met collega’s verfrissende inzichten kan opleveren. Om het maximale uit de uitwisseling te halen, formuleer je in een bondige brief waarom je dit nodig denkt te hebben en wat je verwachtingen zijn. Van je uitwisseling schrijf je een verslag met zaken die je zijn opgevallen. Deze deel je met je eigen redactie en eventueel met je gastredactie.

Meld je gelijk aan* Alleen voor Persgroep-journalisten

Documenten (optioneel):

© 2019 Campus DPG Media