Creatieve montagetechnieken in Premiere Pro

Pijler
Beeld - Audio
Duur
1 dag
Datum
Donderdag 3 oktober, Rotterdam

Als je eenmaal eenvoudige montages in Premiere Pro kunt maken, duiken er al snel nieuwe vragen op. Hoe krijg je het montageproces efficiënter? Hoe kun je kleuren corrigeren en het geluid goed afmixen? Hoe kun je iemands nummerplaat of gezicht blurren? Welke creatieve overgangen zijn er mogelijk en waar passen ze net wel of niet? En hoe kun je foto’s animeren zodat ze ook in je video passen?

VOOR WIE?
Voor mediamakers die al ervaring hebben met monteren in Premiere Pro en hun skills verder willen verfijnen. Liefst breng je een eigen videoproject mee om aan te werken. Programma van één dag voor 16 deelnemers.

WAT GA JE DOEN
In dit programma krijg je een heel pak concrete tips en tricks om je video’s naar een hoger niveau te tillen. In de ochtend komen workflow en nieuwe tools aan bod. Na de lunch werk je onder begeleiding aan een oefenproject of een eigen video. Er is ook ruim de tijd voor specifieke vragen.


Aanmelden voor dit programma is afgesloten.* Alleen voor redactiemedewerkers van DPG Media & De Persgroep Nederland

TRAINER
Kevin Boone werkte in het verleden voor VRT en VTM. Dit combineerde hij met een job als docent bij Arteveldehogeschool. Momenteel is hij content marketeer bij Vlerick Business School en heeft hij zijn eigen bedrijf in bijberoep genaamd ‘Grijsfilter’. Daarnaast geeft hij workshops voor onder andere Arteveldehogeschool en KASK.

Documenten (optioneel):

© 2019 Campus DPG Media