Animaties maken en video’s bewerken in Photoshop

Pijler
Beeld - Audio
Duur
1 dag
Datum
Donderdag 19 september - Amsterdam

Iedereen kent Photoshop van het bewerken van pixels, maar wist je dat je er ook video mee kunt bewerken? Zo kun je bijvoorbeeld cinemagrammen maken (een stukje video in een verder stilstaand beeld) of de kleur corrigeren in een videoclip. Bovendien kun je frame-animaties maken: pakkende kleine animaties voor websites, zoals een bewegende infographic. Zeker voor vormgevers met Photoshop-kennis voor beeldbewerking is animeren en bewerken van video een stuk makkelijker te leren dan je een nieuw programma eigen te moeten maken.

VOOR WIE?
Voor vormgevers die animaties willen maken en video’s willen bewerken voor online.
Programma van één dag voor 16 deelnemers.

WAT GA JE DOEN
In deze eendaagse cursus leer je Photoshop in te zetten voor het maken van bewegende infographics en andere animaties. Bovendien leer je videobestanden te openen en te bewerken, onder andere voor het maken van cinemagrammen, looping van stukjes video, knippen van video en audio, eenvoudige beeldmontage en kleurcorrecties, (bewegende) tekst toevoegen en filters toepassen op videoframes.


Aanmelden voor dit programma is afgesloten.* Alleen voor redactiemedewerkers van DPG Media & De Persgroep Nederland

TRAINERS
Jan Ris was bioloog en medisch analist, maar vindt het grafische vak nu boeiender. Hij is mede-eigenaar van trainings- en detacheringsbureau First Center en traint grafische technieken in Photoshop, Illustrator, InDesign, Dimension en Hype.

Documenten (optioneel):

© 2019 Campus DPG Media